Taksim Gezi Parkı Canlı Yayın izle (Halktv)

Posted by Unknown On 31 Mayıs 2013 Cuma 5 yorum
Bugün gün boyunca Taksim Gezi parkı olayları ve polis müdahaleleri izle. Gezi parkı polis ve asker saldırıları video görüntüleri izle. İşte Gezi parkı saldırıları son durum ve haberler.

Taksim Gezi Parkında neler oluyor Canlı olarak takip edebilirsiniz. Taksim Gezi Parkında neler oluyor canlı olarak takip edebilirsiniz. .İnternet hızınızdan kaynaklı donmalar olabilir.



Gezi parkı Canlı Yayın.Eğer bu yayın durursa bir alttaki Halk TV Canlı Yayın'dan Taksim Gezi Parkı olaylarını izlemeye devam edebilirsiniz.

Gezi Parkı Canlı Yayını için Mavi Play düğmesine tıklayın.

Taksim Gezi Parkı Canlı Yayın izle

Canlı Yayındır - Ara ara da bugün yaşanan görüntüler sunulmaktadır.
Halktv canlı yayın izlemek için;

Halk tv canlı yayın

Alttaki PAYLAŞ butonları ile sosyal medyada paylaşınız.

Taksim Gezi Parkı'nda bugün yaşanan olayların ilk görüntüleri

19.00-00.00 arası yaşanan olayların görüntüleri


Taksim canlı izle. Taksim Gezi parkı olayları izle. Gezi parkı izle. Gezi parkı olayları canlı yayın. Gezi parkı canlı yayın izle.
Devamı

Leyla ile Mecnun 101.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 0 yorum
Trt 1'nin vazgeçilmez absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun 101.Bölüm Fragmanı bugün itibariyle yayınlandı. Leyla ile Mecnun 101.Bölüm Fragmanını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Ekranların en neşeli dizilerinden biri olan Leyla ile Mecnun yine kahkaha dolu bir bölümle sizleri gülmekten kırıp geçirecek.



EfLAtunfilm tarafından yapılan 2011 yılı itibariyle her Pazartesi Trt 1’de yayınlanan absürt komedi türündeki Türk televizyon dizisi Leyla ile Mecnun dizisi, temel olarak efsanevî karakterler Leylâ ile Mecnun'un hikayesi üzerine kurgulanmış ve üzerine absürt komedi, bilim kurgu, durum komedisi öğeleri eklenmiştir. 59.bölümden itibaren TRT 1 ile aynı anda TRT 1 HD'den de yayına başlanmıştır. TRT 1 HD yayına başladıktan sonra tüm bölümler 1080i formatında yayınlanmaya başlamıştır.

Senaryosunu Burak Aksak’ın yazdığı, yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı ve kurgusunu Murat Bör’ün üstlendiği dizinin ilk bölümü 9 Şubat 2011 tarihinde TRT 1'de gösterilmiştir.

Leyla ile Mecnun 101. Bölümü 3 Haziran 2013 Pazartesi saat 22.40 da Trt 1′de. İyi seyirler dileriz.

Leyla ile Mecnun 101.Bölüm Fragmanı

Devamı

Beni Böyle Sev 17.Bölüm Fragmanı Özeti

Posted by Unknown On 30 Mayıs 2013 Perşembe 0 yorum
Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Beni Böyle Sev 17.Bölümü ile 3 Haziran Pazartesi günü ekranlarda olacak. Beni Böyle Sev 17.Bölüm Fragmanı Tıkla İzle. Beni Böyle Sev yeni bölümüyle 3 Haziran Pazartesi akşamı 19.50′de TRT 1 ekranlarında.

Beni Böyle Sev yeni bölümüyle 3 Haziran Pazartesi akşamı 19.50′de TRT 1 ekranlarında sizlerle buluşacak.


Trt 1 ekranlarında Pazartesi günleri yayınlanan sevilen dizi Beni Böyle Sev yeni bölümleriyle izleyicileriyle buluşuyor. 3 Haziran Pazartesi günü Beni Böyle Sev 17.Bölümü ile ekranlara gelecek.

Beni Böyle Sev 17.Bölüm fragmanını içeriğin devamında izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz.

Beni Böyle Sev 17.Bölüm Fragmanı

Devamı

Aşk Emek İster 7.Bölüm Fragmanı 2 Haziran Pazar

Posted by Unknown On 29 Mayıs 2013 Çarşamba 0 yorum
Ekranların en yeni dizisi Aşk Emek İster yeni bölümü ile Pazar günü Show TV ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.

Yapımcılığını Mint Prodüksiyon üstlendiği,senaryosunu Birol Güven'in kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan'ın oturduğu, başrollerini ise Ekin Türkmen, Furkan Palalı ve Müge Boz'un paylaştığı televizyon dizisi Aşk Emek İster 7.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Aşk Emek İster 7.Bölüm Fragmanı yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Duygu ve aşk yüklü dizinin konusu ise varlıklı bir ailenin iyi eğitim almış, en iyi okullarda okumuş, en güzel otomobillere binmiş oğlu, okulunu bitirip yurda döner. Holdingde bir oda beklerken babası onu, “İşi en alttan öğreneceksin” deyip fabrikasında işe başlatır... Kimliği gizli tutulan genç veliaht, hayatının aşkını bu fabrikada bulur.

Aşk Emek İster 7.Bölüm Fragmanı

Devamı

Beni Affet 384.Bölüm Özeti

Posted by Unknown On 0 yorum
'Beni Affet' dizisi Focus Filmin üstlentdiği hafta içi her gün 16.50'de StarTV ekranlarında yayınlanacak. Star Tv ekranlarında yayınlanan aşk ve drama dizisi Beni Affet 384.Bölüm Özetini yazımızın devamında okuyabilirsiniz. Star Tv'nin Gündüz kuşağında yer verdiği televizyon dizisi Beni Affet 384.Bölüm Özeti. Ekranların sevilen dizisi Beni Affet 384.Bölümü ile Perşembe 16.50 Star Tv'de yayınlanacak.


Beni Affet 384.Bölüm Özeti

Kemal, babası Osman’ın da yardımıyla Kürşat ve Berat’ın oyunlarını açık etmeyi planlarken, Bahar’dan gelen bir haberle şaşkına döner.

Kendisine kurulan tuzaklardan habersiz olan Bahar eve gelen haciz memurlarıyla uğraşırken, Bahar adına yüklü bir miktar banka borcuyla karşılaşan Kemal, nasıl bir gerçekle yüz yüze gelir?

Tunç’un Feride’yi bayıltarak kötü emellerine alet etmeye çalıştığını öğrenen Cüneyt, soluğu Tunç’un yanında alır. Feride’yi korumak isteyen Cüneyt, Tunç’a yaptığının hesabını sorarken, Tunç’un Cüneyt’e yanıtı ne olacaktır?

Eylül’ün hamile olmadığını düşünen Yıldız ve Feride, bu yalanı ortaya çıkartmak için bir plan yaparlar. Diğer taraftan geçmişte kızları Yıldız’ın mutluluğu için Ferman ve Derya’yı ayıran Zühre ve Osman, bu konuda Ferman’la yüzleşirler.

Beni Affet yeni bölümleriyle Hafta içi her gün 16.50 Star TV'de.
Devamı

Karadayı 34.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 0 yorum
Yayın hayatında başladığı ilk haftalardan itibaren izleyici tarafından ilgi odağı olan duygu ve aşk yüklü hikayesiyle tüm gözleri üzerine çeken Karadayı 34.Bölümü ile 3 Haziran Pazartesi günü ekranlarda olacak. Dizinin geçtiğimiz bölümü yine nesefleri kesmiş, yeni bölümü bekler olmuştuk. Yayınlanan yeni bölüm fragmanı haftayı iple çekeceğiz yine.

8 Ekim 2012'de yayına başlayan Türk Televizyon dizisinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor’un olduğu dizi Her Pazartesi saat 20:00'da atv'de yayınlanmaktadır.

Karadayı dizisi, Türkiye'de olduğu kadar yutdışında da büyük ilgi görmektedir. Yayın hayatına başladığı ilk haftalardan itibaren Yunanistan'da çok popüler olmuştur. Yunanistan'ın en çok satan dergisi Tiletheatis'de Karadayı'yı Türkiye'de ilk yayımlandığı günlerde keşfetti.

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat’ın yazdığı, kurgusunu ise Ezel dizisinin de kurgusunu yapan Kerem Çatay'ın yaptığı dizinin yönetmenliğini ise Uluç Bayraktar ve Cem Karcı birlikte üstlenmişlerdir. Karadayı dizisi 2012 yılı kış sezonunda ATV ekranlarında ilk sezonu ile başlamıştır. Filmde 1970'li yıllarda yaşanan imkansız bir aşk hikayesi anlatılmaktadır. Karadayı 34.Bölüm fragmanı hakkındaki yorumlarınızı yaparak, dizinin diğer hayranlarıyla gelişen olaylar hakkında kritik yapabilirsiniz. Karadayı 34.Bölüm fragmanını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Karadayı 34.Bölüm Fragmanı

Devamı

Huzur Sokağı 37.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 28 Mayıs 2013 Salı 0 yorum
Huzur Sokağı 37.Bölümü ile sezon finaline giriyor. Ekranların sevilen dizisi Huzur Sokağı 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Dizinin başrollerini Selin Demiratar ve Kutsi'nin paylaştığı Huzur Sokağı, yeni bölümleriyle her Cuma akşamı Atv’de.

7 Eylül 2012 tarihinde Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Aşk ve Dram yüklü dizisi Huzur Sokağı 31 Mayıs Cuma günü sezon finali ile ekranlara gelecek. Dizi hafta içi, cuma günleri yayınlanmaktadır. Çekimleri İstanbul'da yapılmaktadır. Gösterim süresi 90 dakikadır.

Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete ve Yeşim Salkım bu dizide oynamaktadır. Dizide, birbirine zıt iki karakterin, Feyza ile Bilal'in aşkları anlatılmaktadır.

Dizi Şule Yüksel Şenler'in aynı isimli romanından uyarlanmıştır.

Dizi yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren reytinglerde büyük bir başarı elde etmiştir.

Yapımcı : Set Film
Yönetmen : Şenol Sönmez
Senaryo : Funda Çetin
Oyuncular : Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Sinem Öztürk, Gökhan Mete, Nilgün Kasapbaşoğlu, Yeşim Salkım, Suavi Eren, Hakan Eratik, Toygun Ateş, Fatma Karanfil, Fevza Çıpa, Halef Tiken, Toygun Ateş, Fatoş Sılan, Belgin Erdoğan, Ülkü Taşkın, Gülşah Buzlu.

Huzur Sokağı 37.Bölüm Fragmanı

Devamı

Bir Aşk Hikayesi 10.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 0 yorum
FOX TV ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri izleyici tarafından çok sevilen yeni dizi Bir Aşk Hikayesi, ünlü Kore dizisi "I'm Sorry, I Love You" dizisinden uyarlanan, başrollerini Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez'in paylaştığı televizyon dizisi yeni bölüm fragmanını yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Yayınlandığı günden itibaren Reyting listesinde de çok iyi sonuçlar alan adeta Fox Tv ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen Bir Aşk Hikayesi 10.Bölümü 4 Haziran günü her Salı akşamı ekranda olacak.


Bir Aşk Hikayesi 10.Bölüm Fragmanı


Dizi hakkındaki yorumlarının için Yorumlama biçimi: Anonim seçerek alt kısımdan yapabilirsiniz.
Devamı

Karagül 10.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 1 yorum
Ece Uslu ve Yavuz Bingöl'in başrollerini paylaştığı televizyon dizisi Karagül 10.Bölüm Fragmanı ile izleyiciyi yine ekrana kilitleyecek gibi gözüküyor. Fox TV ekranlarının başarılı dizisi Karagül 10.Bölüm Fragmanından anladığımız kadarıyla çok heyecanlı geçecek gibi gözüküyor.


31 Mayıs 2013 Cuma günü ekrana gelecek yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizi totalde büyük bir atağa kalkıp 8,91 reyting alarak iyi bir başarı gösterdi. TNS ölçüm analizlerine göre de 24 Mayıs Cuma günü televizyonda en çok izlenen dizi oldu. Karagül 10. bölüm fragmanı yazımızın devamında izleyebilirsiniz.

Karagül 10.Bölüm Fragmanı


Dizi hakkındaki yorumlarınızı Yorumlama Biçimini: Anonim seçerek alt kısımdan yapabilirsiniz.
Devamı

İntikam 21. Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 1 yorum
Kanal D'nin sevilen dizisi İntikam 21. bölüm fragmanı ile diziyi izleyenleri merakta bıraktı.
Kanal D ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen İntikam 21. Bölüm fragmanı yayınlandı. İntikam 21. Bölümde yine silahlar çekiliyor. Beren Saat ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı İntikam 21. Bölümüyle 30 Mayıs günü Perşembe Kanal D ekranlarında..

YAĞMUR'A GÖZDAĞI

Yağmur, intikamını almak için çıktığı yolda sevdiklerine zarar vermeye devam ediyor. Hakan, Yağmur'u planladığı cinayetten vazgeçirmeye çalıyor. Yağmur ise peşinde bir adamın olduğunu ve bu adamın oldukça tehlikeli olduğunu söylüyor. Sonunda Yağmur haklı çıkıyor. Yağmur'un peşindeki adam Yağmur'a gözdağı vermek için Hakan'ı vuruyor.

İntikam 21. bölümde Rüzgar ise sevdiklerini erken kaybetmenin hüznünü yaşıyor. Aldığı not Rüzgar'ı derinden yaralıyor.

İntikam 21. Bölüm Fragmanı 30 Mayıs

Devamı

Tatar Ramazan 6.Bölüm Fragmanı 31 Mayıs Cuma

Posted by Unknown On 27 Mayıs 2013 Pazartesi 3 yorum
Tatar Ramazan 6.Bölüm fragmanı ile 31 Mayıs Cuma akşamı Atv ekranlarında kaldığı yerden devam edecek. Yayınlandığı günden itibaren büyük bir ilgiyle izlenen Tatar Ramazan'da bu hafta neler yaşanacak? Ekranların sevilen dizisi Tatar Ramazan, her cuma Atv ekranlarında yayınlanacak. Tatar Ramazan 6.Bölüm fragmanını içeriğin devamında izleyebilirsiniz.
Devamı

Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali Ne Zaman Olacak?

Posted by Unknown On 0 yorum
Ekranların en çok izlenen ve sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da Sezon Finali ne zaman olacak? Kurtlar Vadisi Pusu Sezon Finali 2013. Vadi ne zaman sezon finali yapacak?

Atv'nin fenomen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu 195.Bölümü ile sezon finali yapacak. Kurtlar Vadisi Pusu'nun sezon finaline yalnızca 2 bölüm kaldı. Bu hafta Kurtlar Vadisi Pusu 194.bölümü ile ekranlarınızda olacak. 6 Haziran'da yayınlanacak olan 195.Bölümü ile vadi sezon finali yapacak.

Kurtlar Vadisi Pusu hakkında son gelişmeleri buradan öğrenebilirsiniz.
Devamı

Karadayı Sezon Finali Ne Zaman Olacak?

Posted by Unknown On 0 yorum
ATV ekranlarında yayınlanan Karadayı dizisinin sezon finalini hangi tarihte yapacağı belli oldu.

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in başrolünde oynadığı Karadayı dizisi 20 Mayıs 2013 Pazartesi günü yayınlanacak olan 32. bölüm ile sezon finali yapacak diye haberler yapılmıştı.

Ancak ekranlarının sevilen dizisi Karadayı dizisinin sezon finali 27 Mayıs olarak açıklanmıştı. Gördüğümüz kadarıyla Karadayı 33.Bölüm Fragmanında sezon finali yazmıyor. Dizinin ne zaman sezon finali yapacağı konusunda yeni bilgiler aldık.

Verilen bilgiye göre Karadayı dizisi Haziran ayında tatile giriyor. Buna göre 37-40. bölümde Karadayı sezon finalini yapmış olacak.
Devamı

2013 Erkek Mezuniyet Kıyafetleri

Posted by Unknown On 0 yorum
2013 yılında okullarından mezun olacak erkekler için seçtiğimiz 2013 mezuniyet kıyafetleri ile mezuniyet töreninde çok şık olabilirsiniz. 2013 erkek mezuniyet kıyafetleri Koton, Trendyol ve Zara gibi mağazalardan satın alabilirsiniz. Mezuniyet töreninde güzel ve şık olmak için bu konuyu takip etmeniz yeterli. Kendinize en uygun stili seçerek mezuniyet töreninde tüm gözlerin üzerinizde olmasını sağlayabilirsiniz.

Partneriniz ile katılacağınız mezuniyet balolarında ister takım elbise isterseniz de daha rahat ve şık erkek mezuniyet kıyafetlerini tercih edebilirsiniz.

Evet şimdi sizleri 2013 Erkek Mezuniyet Kıyafetleri ile başbaşa bırakıyoruz.


















Devamı

Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 194.Bölüm Fragmanı

Posted by Unknown On 25 Mayıs 2013 Cumartesi 0 yorum
Yazete Kurtlar Vadisi Pusu 194.Bölümü 30 Mayıs akşamı Atv ekranlarında!. Heyecan ve aksiyon dolu yeni bölümü(194.bölüm) ile sizlerle. Kurtlar Vadisi Pusu 194.Bölüm Fragmanı yayınlanır yayınlanmaz sitemize eklenecektir. İyi seyirler dileriz.

Aksiyon ve gerilimin odak noktası haline gelen Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde heyecan yine doruktaydı.

Kurtlar Vadisi Pusu 193.Bölümde neler oldu?

Polat Alemdar kızı Elif'i Margaret'in elinden almak için planlar yapıp, tapınakçıların toplandığı yeri öğrendi ve pusu kurdu. Poyraz tapınakçılara katılarak, Büyük üstadın verdiği görevi yani İhtiyarlar heyetini bitirme planını uygulamaya koydu. Bir taraftan Polat kızını almak için uğraşırken bir taraftan da Poyraz'ın sonunu getirmeyi düşünüyor. Polat Poyraz'a çok yaklaştı.

Sezon Finaline 2 bölüm kala Kurtlar Vadisi Pusu heyecanı kat be kat arttı.
  • Polat Alemdar kızı Elif'i geri alabilecek mi?
  • Tapınakçıların gücünü arkasına alan Poyraz, amacına ulaşabilecek mi?
  • Polat, heyete katılacak mı?
Sezon finaline 2 bölüm kala filmin sonunda neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Kurtlar Vadisi Pusu 194.Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Devamı

Allah Muhafaza Dizisi Konusu ve Oyuncuları

Posted by Unknown On 23 Mayıs 2013 Perşembe 0 yorum
Önümüzdeki günlerde Televizyon kanalları dizi yayınlarına 3 ay ara verdikten sonra önümüzdeki sezon yayınlanması düşünülen Allah Muhafaza dizisi ve oyuncuları hakkında bilgi vereceğiz.

Yeni bir yapımla karşımıza çıkmaya hazırlanan Tayfun Güney, bu kez de Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Memati' karakteri ve Muhteşem Yüzyıl dizisindeki 'Mimar Sinan' rolüyle gönülleri fetheden sanatçı Gürkan Uygun, başrol oynuyor..

Birbirinden farklı diziler yine görücüye çıkacak.Bu dizilerden bir tanesi’de Allah Muhafaza.

Başrolde Gürkan Uygun'un oynadığı Allah Muhafaza dizisi merakla bekleniyor. Özellikle Gürkan Uygun hayranlarını sevindirecek bir haber olsa gerek. Kendisini bir polis rolünde izleyeceğiz. Yani demek oluyorki polisiye bir dizi olacak ve gürkan uygun suçluların peşinden koşacak.

Dizinin ATV ekranlarında yayınlanması planlanıyor. Önümüzdeki günlerde Allah Muhafaza ile ilgili detaylar arttıkça bu sayfadan takipçilerimizle paylaşacağız.

Memati Polis Oluyor Allah Muhafaza Haberi



Kurtlar vadisinde efsaneleşen Memati Gürkan Uygun gelecek sezon bir polis dizisiyle karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz hafta “Muhteşem Yüzyıl”a ‘Mimar Sinan’ rolüyle katılan ve sergilediği oyunculukla büyük beğeni toplayan Gürkan Uygun, önümüzdeki sezonda Gürkan Uygun “Allah Muhafaza” isimli polisiye bir dizide başrol oynayacak.

Memati Polis Oluyor Allah Muhafaza dizisi: Daha önce Memoli ve Adanalı gibi polisiye dizilere imza atan ünlü yönetmen ve senarist Tayfun Güneyer’in gelecek sezon için çekeceği dizide bir komiseri canlandıracak olan Gürkan Uygun, yeni dizisi için anlaşmasını yaptı. Eylül ayında yayınlanması beklenen Süreç Film’in yeni dizisi ATV’de yayınlanacak.
Devamı

Kuzey Güney fragmanda çalan Pera bul beni kaybolmuşum şarkısı sözleri

Posted by Unknown On 22 Mayıs 2013 Çarşamba 0 yorum
Kuzey Güney fragmanda çalan Pera Giz şarkısı sözleri, Kuzey Güney fragmanda çalan Peranın şarkısı, Kuzey Güney fragmanda çalan Pera Giz 22 mayıs, 22 mayıs kuzey güney şarkısı

Kuzey Güney Grup Pera Giz şarkısı sözleri;

Bul beni kaybolmuşum,
İzim silinmiş dilim susmuşum,
Bak bana mahvolmuşum,
Senden kendimi almayı unutmuşum,
Sensin ben olmuşum….

Bul beni kaybolmuşum,
İzim silinmiş dilim susmuşum,
Bak bana mahvolmuşum,
Senden kendimi almayı unutmuşum,
Sensin ben olmuşum….

Kuzey Güney Bul beni kaybolmuşum şarkısı dinle

Devamı
Kuzey Güney 75.Bölüm fragmanında çalan bul beni kaybolmuşum bak bana mahvolmuşum şarkısını kim söylüyor

Kuzey Güney 75.Bölümünde duygu dolu anlar yaşandı. Fragmanda çalan bul beni kaybolmuşum şarkısı damgasını vurdu. İlerleyen günlerde bu şarkı çok dinleneceğe benziyor.

Kuzey Güney fragmanda çalan Pera bul beni kaybolmuşum şarkısı sözleri

Kuzey ve Cemre’nin teknede yaşadığı duygusal sahneyi Pera Grubunun duygusal şarkısı süslüyor. 

Kuzey Güney Grup Pera Giz şarkısı sözleri;

Bul beni kaybolmuşum,

İzim silinmiş dilim susmuşum,

Bak bana mahvolmuşum,

Senden kendimi almayı unutmuşum,

Sensin ben olmuşum….

Kuzey Güney fragmanda çalan Pera bul beni kaybolmuşum şarkısı sözleri için TIKLA


Devamı

Survivor Bu Hafta Kim Elendi 21 Mayıs 2013

Posted by Unknown On 0 yorum
Survivor'da heyecan fırtınası tüm hızıyla devam ediyor. Artık finale doğru yavaş yavaş ilerliyoruz. Adalar birleşecek mi? Ünlülerden kim elenecek? Tüm bu soruların cevapları yazımızın sonunda bulabilirsiniz....

Survivor Ünlüler Gönüller Yarışması 2013 18 Mayıs akşamı yayınlandı. 18 Mayıs akşamı oynanan ödül oyununu son haftalar girerken iyi bir grafik çizen Gönüllüler kazandı.

19 mayıs akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu da Gönüllüller kazandı. Ünlüler takımı 19 mayıs akşamı ada konseyinde iki ismi yazacaklar. Bu iki isim SMS e çıkacak. SMS sonuçları 14 mayıs akşamı açıklanacak....

Bakalım bu hafta Ünlüler takımından kim gidecek. Survivorda 20 mayıs akşamı Ünlüler takımından adaya kim veda edecek?

19 mayıs akşamı SMS e kim çıktı?

19 mayıs 2013 akşamı survivorda ünlüler takımı SMS için IRMAK ve BENNU' yu seçti...

Bennu mu elenecek yoksa Irmak mı?

21 mayıs 2013 Survivor adadan kim gitti?

Adaya kim veda edecek...

Bu hafta adaya veda eden Bennu oldu...

Bu hafta ünlüler takımından elenen isim Bennu Gerede oldu...
Devamı

Kuzey Güneyde Çalan Bul Beni Kaybolmuşum Şarkısı Dinle İzle

Posted by Unknown On 1 yorum
kuzey güney dizisinde çalan bul beni kaybolmuşum şarkısı dinle, kuzey güney 75.bölümde çalan şarkı dinle, kuzey güneyde çalan bul beni kaybolmuşum şarkı sözleri

Kuzey Güneyin Yeni Bölümünde Çalan Bul Beni Kaybolmuşum Şarkısı

Kuzey Güney Finale doğru giderken izlenme rekorları kırıyor. Kanal D nin sevilen dizisi Kuzey Güneyin 75.Bölümünde çalan Bul Beni Kaybolmuşum şarkısı çok büyük ilgi topladı. İşte o şarkı ve sözleri

Kuzzey Güney 75.Bölümünde Çalan Bul Beni Kaybolmuşum Dinle İzle

Bul Beni Kaybolmuşum Şarkı Sözleri 

Bul beni kaybolmuşum
İzim silinmiş dilim suskun susmuşum
Bak bana mahvolmuşum senden kendimi almayı unutmuşum
Bak bana mahvolmuşum sensez ben boğulmuşum

Bul beni kaybolmuşum
İzim silinmiş dilim suskun susmuşum
Bak bana mahvolmuşum senden kendimi almayı unutmuşum
Bak bana mahvolmuşum sensez ben boğulmuşum
Devamı

6-7 ve 8. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama

Posted by Unknown On 21 Mayıs 2013 Salı 0 yorum
Karne günü geldi çattı. Malum okulların kapanmasıyla birlikte öğrencileri korku ve telaş kapladı. Sınıf başarısında önemli rol oynayan takdir ve teşekkür belgelerini almak için her yıl çalıştılar, okudular ve şimdi sıra geldi meyvesini yemeye. 6-7 ve 8 Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama bölümünden karne durumunuzu öğrenebilirsiniz. 6-7 ve 8. Sınıf Takdir Teşekkür Hesaplama yazının sonunda vereceğiniz. Öğrencilerimizin başarıları elbette güzel birşey. Ancak veliler bu konuda oldukça temkinli davranıyor. Oğlunun ya da kızının takdir veya teşekkür alması iyiye delalet iken alamaması durumunda ise Çocuğunuz başarısız olduğu anlayışına kapılık kötü hissedebiliyor. Ne olursa olsun sizler onlara her zaman her yerde destek olmalısınız. İyisiyle kötüsüyle çünkü onlar sizin evlatlarınız.

6-7 ve 8 SINIF TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA

Okulların kapanmasına çok az bir süre kaldı ve hemen hemen sınavlar tamamlandı. Öğrenciler artık süpriz yaşamak isemiyor. Kendileri taktir mi yoksa teşekkür mü alacaklarını hesaplayabilmek istiyorlar. Peki takdir mi yoksa teşekkür mü alacaksınız işte yanıtı;

6-7-8. SINIFLAR İÇİN TAKDİR TEŞEKKÜR HESAPLAMA:

6-7 ve 8 sınıf takdir teşekkür hesaplama, 6.sınıf takdir teşekkür hesaplama, 7.sınıf takdir teşekkür hesaplama, 8.sınıf takdir teşekkür hesaplama, 6 sınıf takdir hesaplama, 7 sınıf takdir hesaplama, 8 sınıf takdir hesplama, 6 sınıf teşekkür hesaplama, 7 sınıf teşekkür hesaplama, 8 teşekkür hesaplama
Devamı

2013 AÖF Sınav Sonuçları Açıklandı Tıkla Öğren

Posted by Unknown On 0 yorum
4-5 Mayıs 2013 tarihlerinde gerçekleştirilen AÖF ara sınav vize sınav sonuçları açıklanmıştır. 2013 AÖF sınav sonuçlarınızı aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan 2012-2013 Bahar Dönemi Ara Sınav sonuçları açıklandı.

2013 yılı AÖF ara dönem sınav sonuçları dün öğle saatlerinde açıklandı ve 4- ve 5 mayıs günü sınavlara giren öğrenci arkadaşlar AÖF sınav sonuçlarını şuan itibari ile öğrenebilirler.

AÖF SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

BÜTÜNLEME HAKKI YOK

AÖF sonuçlarına http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. AÖF sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

AÖF güze dönemi vize sınavlarının sonuçlarının geç açıklanması AÖF öğrencilerini tedirgin etmiş ve bu duruma tepki göstermişlerdi.

4-5 Mayıs tarihlerinde yapılan AÖF vize sınavlarının sonuçları ise çok geçmeden, 16 Mayıs Perşembe günü açıklandı. Çünkü AÖF öğrencileri Haziran ayının ilk haftasında AÖF final sınavlarında ter dökecekler.

AÖF öğrencilerinin büyük tepkisini çeken bütünleme sınavlarının kaldırılma kararından geri adım atılmadığı için AÖF öğrencilerinin bütünleme sınavı hakkı bulunmuyor.

AÖF Not Ortalaması Sayfası-

Dönem notu ve genel not ortalaması AÖF tarafından yayınlandı. AÖF dönem notu ve genel not ortalamaları da yayınlandı.

Öğrenciler bu sonuçlara bakarak, CD, DC, DD notu aldıkları derslerinden geçip geçmediklerini öğrenebilecekler.

Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması gerekiyor...

DERS GEÇME İLE İLGİLİ BİLGİLER

KULLANILAN KISALTMA VE TERİMLER

1.AA ile CC arası "Geçer" notudur.

2.CD ile DD arası "Koşullu Geçer" notudur; Genel Not Ortalaması 2,00 ve üzerinde ise bu derslerden geçer, altında ise akademik yetersizlik uyarısına göre işlem yapılır.

3.FF, YZ, DZ "Kalır" notudur. Bu dersler tekrar alınmak zorundadır.

4.Mezun olabilmek için öğrencinin Genel Not Ortalamasının en az 2,00 olması ve DZ,YZ ve FF notu olmaması gerekir.

5.Durum sütunundaki ifadeler Genel Not Ortalaması baz alınarak gösterilmiştir.
Devamı

FIFA 2013 Klavye Tuş Ayarları

Posted by Unknown On 1 yorum
Merhaba arkadaşlar.

FIFA 2013'te tuş sistemi değiştiği için klavyenin tuş ayarlarını yapmak oldukça zahmetli bir iş. Bu yazımda sizlere FİFA 2013'ün Klavye tuş ayarlarının nasıl yapılacağını bilmeyenler için göstereceğiz.

Adım adım;

Ana menüden Customise Fifa/Setting kısmından Controls daha sonra Controller kısmına giriyoruz.

Orada Control Device kısmını Keybord Only yapıyoruz. Daha sonra w ya da e tuşları ile klavye ayarları bölümüne geçip klavye tuşlarını kendimize göre ayarlıyoruz.

Ayarlar ile uğraşmak istemeyenler için kendi ayar dosyamı ekliyorum. Belgeler içerisindeki FIFA 13 klasörünün içerisine atarsınız.

http://oyunlog.net/wp-content/uploads/2012/10/f13ayar.zip

Videolu Anlatım  

Resimli Anlatım




Devamı

Twitter Kapak Fotoğrafları

Posted by Unknown On 1 yorum
Twitter profilinize artık kapak fotoğrafı yükleyebiliyorsunuz. Sizin için 520 X 260 boyutlarında birbirinden güzel Twitter kapak fotoğrafları hazırladık. Yüksek kaliteli bu fotoğraflarla Twitter profilinizi daha hoş bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Kapak fotoğrafınızı ayarlar menüsündeki tasarım kısmından güncelleyebilirsiniz.

Twitter’a Kapak/Başlık Fotoğrafı Nasıl Eklenir?

Twitter kapak resminizi değiştirmek için https://twitter.com/settings/design adresine girerek “change header” (arka kapak değiştir) tıklayarak görselinizi koyabilirsiniz. Boyutu önemli değil ama eğer tam bir twitter kapak resmi arıyorsanız 520×260 boyutunda bir görsel yerleştirebilirsiniz.


Boğaz Köprüsü Twitter Kapak Fotoğrafı

Kağıttan Gemiler Twitter Kapak Fotoğrafı

Kağıttan Gemiler Twitter Kapak Fotoğrafı

Kedi Twitter Kapak Fotoğrafı

Kedi Twitter Kapak Fotoğrafı

Kibrit Çöpleri Twitter Kapak Fotoğrafı

Kibrit Çöpleri Twitter Kapak Fotoğrafı

Kız Kulesi Twitter Kapak Fotoğrafı

Kız Kulesi Twitter Kapak Fotoğrafı

Hayat Rüya Twitter Kapak Fotoğrafı

Hayat Rüya Twitter Kapak Fotoğrafı

Sevgili Parmaklar Twitter Kapak Fotoğrafı

Sevgili Parmaklar Twitter Kapak Fotoğrafı

Tatil Twitter Kapak Fotoğrafı

Tatil Twitter Kapak Fotoğrafı

Yağmur Twitter Kapak Fotoğrafı

Yağmur Twitter Kapak Fotoğrafı

Şehir Twitter Kapak Fotoğrafı

Şehir Twitter Kapak Fotoğrafı

Yalnız Adam Twitter Kapak Fotoğrafı

Yalnız Adam Twitter Kapak Fotoğrafı
Yeni yıl Twitter Kapak Fotoğrafı

Yeni yıl Twitter Kapak Fotoğrafı
Devamı